Още две паралелки в две училища в Плевен са поставени

...
Още две паралелки в две училища в Плевен са поставени
Коментари Харесай

Още две паралелки в две училища в Плевен са под карантина

Още две паралелки в две училища в Плевен са поставени под карантина заради коноравирус. Това съобщи за БТА директорът на Регионалната здравна инспекция д-р Атанас Гарев.

В тези класове са установени по един носител на инфекцията и затова всички ученици ще преминат 14-дневна карантина, уточни той.

Общо училищните паралелки в Плевен под карантина стават четири в четири училища. Няма затворени учебни заведения заради пандемията, подчерта д-р Гарев и апелира противоепидемичните мерки да се спазват стриктно - ползване на предпазни маски в закрити помещения, дистанция, дезинфектанти.
Директорът на РЗИ добави, че в Плевен в момента седем души с коронавирус за приети за лечение в болнични условия и се намират в задоволително състояние. Няма заболели, които да са приети реанимацията, добави той.
Трябва да се спазват навсякъде много добре противоепидемичните мерки, е категоричен д-р Атанас Гарев.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 12885  Ето къде са новите инфектирани с COVID-19 в страната Ето къде са новите инфектирани с COVID-19 в страната  Втората вълна на COVID-19 принуди Париж да затвори емблематичните си кафенета Втората вълна на COVID-19 принуди Париж да затвори емблематичните си кафенета  Защо не сложиха под карантина клас с две деца с COVID-19? Защо не сложиха под карантина клас с две деца с COVID-19?
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР