Офисът на Държавен фонд Земеделие в Кюстендил ще бъде затворен

...
Офисът на Държавен фонд Земеделие в Кюстендил ще бъде затворен
Коментари Харесай

Коронавирусът плъзна и в ДФ Земеделие

Офисът на Държавен фонд " Земеделие " в Кюстендил ще бъде затворен за седмица заради регистриран случай на коронавирус, съобщиха от Областния кризисен щаб за борба с коронавируса.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 7891
Девет са контактните служители от офиса. Съгласно предписанията на РЗИ - Кюстендил той няма да работи до 22 май, но е създадена възможност за онлайн обслужване.

България отчита пореден пик на заразени с COVID-19 за последното денонощие

Днес е била потвърдена втората положителна проба на заразения служител. Той е бил в отпуск през последните дни, уточниха от щаба.

Взети са проби на всички служители. В края на седмицата, след излизането на резултатите от пробите, ще стане ясно дали в офиса ще има и физическо обслужване.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 7891  Лесото заяви за първи случай на инфектиран с ковид Лесото заяви за първи случай на инфектиран с ковид  Пандемията принуди венецуелски мигранти да се върнат в родината си Пандемията принуди венецуелски мигранти да се върнат в родината си  Откриха вероятния източник, от който е тръгнала пандемията Откриха вероятния източник, от който е тръгнала пандемията
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР