От 15 юни Финландия ще отвори границите си за пътувания

...
От 15 юни Финландия ще отвори границите си за пътувания
Коментари Харесай

От понеделник Финландия отваря границите си за редица страни

От 15 юни Финландия ще отвори границите си за пътувания от и до балтийските страни и държавите от Северна Европа с изключение на Швеция. Това съобщи днес на пресконференция вътрешният министър Мария Охисало, предаде ТАСС.
Отменя се и задължителната двуседмична карантина при пътувания между тези държави.

Границата с Швеция все още не може да бъде отворена с оглед епидемиологичната ситуация в тази страна, добави Охисало.

Финландия ще остави в сила ограниченията върху движението през външните си граници, включително с Русия, до 14 юли, посочи тя.

Страната затвори границите си за периода от 19 март до 13 май, за да възпрепятства разпространението на новия коронавирус. От 14 май границите в Шенгенската зона са отворени за пътувания по работа и при неотложна нужда, припомня агенцията.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 9174 Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 9174  Световната банка: Пандемията ще утежни образованието на Западните Балкани Световната банка: Пандемията ще утежни образованието на Западните Балкани  Туристическата дестинация Париж - празни магазини и вяра за рестарт Туристическата дестинация Париж - празни магазини и вяра за рестарт  Европейска комисия предлага от идната седмица границите в Европейски Съюз още веднъж да бъдат отворени Европейска комисия предлага от идната седмица границите в Европейски Съюз още веднъж да бъдат отворени
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР