От началото на епидемията от COVID-19-19 до днес броят на

...
От началото на епидемията от COVID-19-19 до днес броят на
Коментари Харесай

COVID-19 взе 7331 жертви в Белгия

От началото на епидемията от COVID-19-19 до днес броят на жертвите в Белгия достигна 7331, като за последното денонощие починалите са 134, съобщиха местните здравни власти, предаде БТА.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 6541
В понеделник 123 души са били приети в болница, а 65 са били изписани с подобрено здраве. Установени са били още 647 заразени и до днес общият брой достига 47 334 души.

Австрия облекчава още карантинните мерки

Общините в страната предвиждат до следващата седмица да осигурят на всеки гражданин по две безплатни маски за многократна употреба.

Носенето на маски става задължително в Белгия от 4 май в обществения транспорт и препоръчително на останалите места, където се струпват хора. Това е една от първите стъпки, с които страната преминава към постепенно облекчаване на мерките, въведени срещу разпространението на заразата.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 6541  Чехия с рекордно намаляване на новите случаи на COVID-19 Чехия с рекордно намаляване на новите случаи на COVID-19  Британският колос Би Пи е тежко обиден от петролната рецесия Британският колос Би Пи е тежко обиден от петролната рецесия  Проф. Стив Ханке разкри по какъв начин светът ще се възвърне след COVID-19 Проф. Стив Ханке разкри по какъв начин светът ще се възвърне след COVID-19
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР