От взетите 23 проби в събота от контактни лица на

...
От взетите 23 проби в събота от контактни лица на
Коментари Харесай

Излязоха пробите на гостите на абитуриентския бал в Лесидрен

От взетите 23 проби в събота от контактни лица на заразен в угърчинското село Лесидрен, присъствали на абитуриентски бал в селото, една е положителна за коронавирус. Пробите са изследвани в София. Касае се за мъж на 49 години, съобщават от областната администрация в Ловеч.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 9302
От вчера мъжът е карантиниран за 14 дни. Предстои епидемиологично проучване на контактните с него в семейството и по месторабота.

В Лесидрен има три доказани случая на коронавирус, а това е четвърти.

Продължава проучването на контактните на потвърдените случаи на COVID-19 в Лесидрен

Очакват се резултатите от други 23 проби, взети на 12 юни и изпратени за изследване във вирусологичната лаборатория в Плевен. Пробите са от другото семейно тържество в селото. До момента няма съобщен положителен случай от тези проби.

Отрицателни са резултатите на лицата от Ловеч и Троян, които са излекувани и карантината им се прекратява, допълват от администрацията.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 9302  Масови проби за COVID-19 в Пекин поради ново огнище на огромно пазарище Масови проби за COVID-19 в Пекин поради ново огнище на огромно пазарище  България подготвена да се причисли към европейската самодейност за ваксина за COVID-19 България подготвена да се причисли към европейската самодейност за ваксина за COVID-19  Проф. Николай Витанов разкри кой е най-лошият вид за развиването на пандемията у нас Проф. Николай Витанов разкри кой е най-лошият вид за развиването на пандемията у нас
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР