От Българския лекарски съюз (БЛС) съобщиха, че вече могат да

...
От Българския лекарски съюз (БЛС) съобщиха, че вече могат да
Коментари Харесай

Как да помогнем на семействата на починалите от COVID-19 медици?

От Българския лекарски съюз (БЛС) съобщиха, че вече могат да се правят дарения за семействата на починалите от COVID-19 медици. Има специална сметка, по която да се превеждат средствата.

Първата вноска в размер на 5000 лв. е направена от БЛС и ще отиде за семейството на д-р Илияна Иванова, която загуби битката с болестта. Д-р Иванова от Сливен бе първият медик, който почина след заразяване.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 10013
Медик от Спешната помощ в София почина от COVID-19

" В моменти като този по-важно от всякога е да останем заедно и да си помагаме! По-важно от всякога е да бъдем сплотени като съсловие и като общество и да не оставаме безучастни към болката на другите! По-важно от всякога е да покажем, че заедно можем да се справим и да помогнем! ", обявиха от БЛС.

Всеки, който иска да помогнете на семейството и близките на починалите от COVID-19 медици, може да го направите чрез дарение на:

Титуляр: Български лекарски съюз
Банка: УниКредит Булбанк АД
IВАN: BG55UNCR70001523991300
BIC: UNCRBGSF
Основание: МЕДИЦИ COVID-19
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 10013  Пекин подвига множеството ограничавания за овакантяване на града Пекин подвига множеството ограничавания за овакантяване на града  Медик от Спешната помощ в София умря от COVID-19 Медик от Спешната помощ в София умря от COVID-19  ВМА получи подаяние от защитни медицински средства от Китай ВМА получи подаяние от защитни медицински средства от Китай
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР