Осем души са починали от COVID-19 в Италия през последното

...
Осем души са починали от COVID-19 в Италия през последното
Коментари Харесай

Осем починали от COVID-19 в Италия за последните 24 часа

Осем души са починали от COVID-19 в Италия през последното денонощие, съобщи днес министерството на здравеопазването в комюнике, цитирано от ТАСС.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 10123
С това общият брой на смъртните случаи в страната от причиняваното от новия коронавирус заболяване е достигнал 34 869. Италия е на четвърто място в мрачната статистика след Съединените щати, Бразилия и Великобритания. През последното денонощие в страната са били потвърдени 208 нови случая на коронавирус. Общият брой на регистрираните заразени в Италия е 241 819. Страната е на 11-о място в света по този показател. 192 241 заразени с коронавируса в Италия вече са оздравели.

Расте броят на починалите в Италия

През последните броят на възстановилите се нараства с по около 200 на ден и доближава този на новите заразени. Потвърдените за денонощие случаи в Италия не се увеличават през последните дни за разлика от ситуацията в други европейски държави. Част от новите заразени са дошли от страни извън Шенгенското пространство за свободно движение, отбелязва БТА, цитирайки ТАСС.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 10123  Активните случаи на ковид в Австрия са повече от 1000 за първи път от май Активните случаи на ковид в Австрия са повече от 1000 за първи път от май  Кметът на Русе Пенчо Милков е с ковид Кметът на Русе Пенчо Милков е с ковид  Хидроксихлорохинът - всички научиха за него поради COVID-19. Без него обаче не могат хиляди българи с автоимунни болести Хидроксихлорохинът - всички научиха за него поради COVID-19. Без него обаче не могат хиляди българи с автоимунни болести
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР