Опасно и безотговорно е завихрилото се в последните дни яростно

...
Опасно и безотговорно е завихрилото се в последните дни яростно
Коментари Харесай

Цветанов: Опасно е сега да има противопоставяне. Последиците ще са за всички ни

" Опасно и безотговорно е завихрилото се в последните дни яростно политическо противопоставяне в условията на извънредно положение.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 4081
Залогът е много голям и налага консенсусни управленски действия, а не разиграване на индивидуални ходове за дивиденти ", написа във Фейсбук Цветан Цветанов  Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа.

Цветанов: КОВИД-19 заплашва всеки от нас и всички ни заедно, на ръба сме на тежко очакване

" Немалко политици призовават към смирение, а в същото време " взривяват " обществеността с идеите си... В момента хората търсят проекции на морал и ценности в поведението на своите лидери. За да ги последват. Отказът от политически диалог във времето на нарастваща заплаха от Коронавирус - 19 е отказ от усилия за обединяване на нацията. Последиците ще са за всички ни ", написа още той в социалните мрежи.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 4081  Наказва ли ни Господ с тази пандемия? Наказва ли ни Господ с тази пандемия?  Над 21 хиляди лева е набрала досега общинската болница в Дупница от дарения Над 21 хиляди лева е набрала досега общинската болница в Дупница от дарения  Тежко задължение ли ще е новият дълг, който може да вземе България? Тежко задължение ли ще е новият дълг, който може да вземе България?
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР