Окръжна прокуратура задържа за 72 часа 41-годишния наркодилър Милен Шевкенов

...
Окръжна прокуратура задържа за 72 часа 41-годишния наркодилър Милен Шевкенов
Коментари Харесай

От прокуратурата с гореща информация за страшилището на наркодилърите в Пловдив

Окръжна прокуратура задържа за 72 часа 41-годишния наркодилър Милен Шевкенов – Шефкена и му повдигна две обвинения. Един от най-старите разпространители на дрога бе заловен снощи при акция на криминална полиция на входа на Пловдив на Голямоконарско шосе, съобщава " Трафик ".
Повдигнати са му обвинения: за държане на наркотични вещества с цел разпространение и шофиране след употреба на дрога.
Шефкена е бил под наблюдение от няколко месеца, тъй като заниманията му не са били тайна за наркоченгетата. Бил е проследен и на връщане от „ зареждане” той е спрян. Според участници в акцията Шефкена се заключил в колата и се опитал да избяга от полицаите. Те обаче му преградили пътя и той бил принуден да се предаде.
При обиска са открито близо 100 грама кокаин.
На наркопазара Шефкена е повече от 20 години, като е осъждан за разпространение на наркотици. Очевидно присъдата и престоят му зад решетките не са изиграли очакваната превантивна роля, защото той продължава да зарежда канала си с кокаин. Той работи самостоятелно, има собствен канал от който се снабдява с наркотици. Започва " кариерата " си още през 90-те, работейки за един от големите дилъри в града. След това влиза във война с местен " наркобарон ". Заминава за Холандия, където прекарва няколко години и след това отново се връща под тепетата.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР