Огромен брой хора, които са позитивни, но нямат симптоми, са

...
Огромен брой хора, които са позитивни, но нямат симптоми, са
Коментари Харесай

Проф. Андрей Чорбанов: Опитът показва, че пълният локдаун не спира разпространението на вируса

Огромен брой хора, които са позитивни, но нямат симптоми, са доста уплашени. Ако зависи от мен ще спра масово тестване и ще тествам само тези със симптоми. Това коментира проф. Андрей Чорбанов по Нова тв.

РЗИ в момента няма как да контролира всички карантинирани, каза той.

По думите му не знаем какъв е процентът от хора, които са преминали през вируса.

Опитът показва, че пълният локдаун не спира разпространението на вируса, а само малко го отлага, заяви проф. Чорбанов.

Ние сме с много повече хронични заболявания от италианците, коментира той във връзка с броя на смъртните случаи от коронавирус.

Докато всички хора не минат през този вирус, няма да свърши пандемията. Ваксината на Файзер има сериозен недостатък - трябва да се съхранява на минус 70 градуса. Няма как да се разпространи тази ваксина, защото няма как да се съхранява. В България имаме само три такива фризера, коментира д-р Чорбанов.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 14764  Проф. Иво Петров със препоръки по какъв начин да действаме при болест с ковид Проф. Иво Петров със препоръки по какъв начин да действаме при болест с ковид  Над 22 000 нови случая на ковид във Франция Над 22 000 нови случая на ковид във Франция  Над 15 000 норки са умрели от ковид в Съединени американски щати Над 15 000 норки са умрели от ковид в Съединени американски щати
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР