Общо десет са потвърдените случаи на заразени с коронавирусна инфекция

...
Общо десет са потвърдените случаи на заразени с коронавирусна инфекция
Коментари Харесай

Десет са потвърдените случаи на заразени с коронавирус в област Разград

Общо десет са потвърдените случаи на заразени с коронавирусна инфекция в област Разград. Това съобщи на пресконференция д-р Ася Генева, директор на Регионалната здравна инспекция.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 7952
От тях шестима са в община Разград и четири в община Исперих.

Спипаха бегълци от задължителна карантина в Разградско

За лечение в Инфекциозното отделение на разградската болница са настанени четиримесечно бебе и придружаващата го баба. Те са в в добро общо състояние. Изписването им ще стане след два отрицателни PCR теста, каза д-р Генева.

Тя посочи, че с положителна проба е лекар от Детското отделение, където първоначално бяха приети заболялото бебе и баба му.

Медикът е в добро общо състояние и е под 28-дневна карантина. Останалите лица с положителни проби за коронавирус в региона са също под домашна карантина, като всички те са също в добро състояние, без оплаквания, отбеляза д-р Генева.

Д-р Петър Тодоров информира, че от началото на извънредното положение в лаборатория във Варна са изпратени 68 проби на жители на областта, а от стартиране на работата на новата лаборатория в разградската болница са направени 223 PCR теста. Извършени са отделно 287 бързи теста за антиген и 128 за антитела.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 7952  Официално: Подновява се футболното състезание Официално: Подновява се футболното състезание  Организация на обединените нации: Около 1,2 млн деца може да починат до края на 2020 година Организация на обединените нации: Около 1,2 млн деца може да починат до края на 2020 година  Остава засиленото полицейско наличие в сливенските квартали Остава засиленото полицейско наличие в сливенските квартали " Надежда " и " Речица "
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР