Община Сливен има готовност да разкрие детска градина за работещи

...
Община Сливен има готовност да разкрие детска градина за работещи
Коментари Харесай

Община Сливен има готовност да разкрие детска градина за работещи в COVID отделения

Община Сливен има готовност да разкрие детска градина за работещи в Коронавирус отделения, съобщиха от общинския пресцентър.

От общината са изпратили предложение до министрите на здравеопазването и образованието за разкриване на услуга за деца на възраст от 2 до 6 години на персонала в лечебните заведения и на Центъра за спешна медицинска помощ. Ако предложението получи одобрение, в сградата на Детска градина " Детски рай " ще бъде организирана услугата. Предвижда се тя да функционира до отмяна на заповедта на здравния министър за наложените временни мерки.

Желаещите да се възползват от услугата трябва да подадат заявление по образец на e-mail: [email protected]. Необходимо е да предоставят и служебна бележка от работодателя за удостоверяване на работното място.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 15858  Ким Чен-ун е разпоредил изтезания и затваряне на Пхенян за справяне с пандемията Ким Чен-ун е разпоредил изтезания и затваряне на Пхенян за справяне с пандемията  Не е имало и няма проблем с финансирането на МБАЛ Не е имало и няма проблем с финансирането на МБАЛ " Свети Мина " в Пловдив  Джуд Лоу е знаел за пандемията още през 2011 година Джуд Лоу е знаел за пандемията още през 2011 година
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР