Община Пловдив разкрива яслена група за деца на медици, борещи

...
Община Пловдив разкрива яслена група за деца на медици, борещи
Коментари Харесай

Община Пловдив разкрива яслена група за деца на медици

Община Пловдив разкрива яслена група за деца на медици, борещи се с COVID-19, съобщиха от пресцентъра на общината.

Това ще стане от понеделник, 7 декември. Групата е в ДГ " Зора " и родителите, които искат да се възползват от възможността, трябва да попълнят анкетата, която е качена на сайта на община Пловдив.



До момента това детско заведение разкри сборна група за деца над три години, след като от началото на седмицата общината даде възможност медицинските специалисти да ползват тази услуга по време на триседмичната карантина. Медиците, които искат техните деца да бъдат включени в яслената група, ще трябва да представят служебна бележка, че поне един от тях работи в болнично заведение на територията на града като лекар, фелдшер, медицинска сестра, санитар, шофьор или друг медицински персонал.

Разкриването на яслена група се координира с кмета на район " Централен ", на чиято територия се намира обединеното детско заведение - Георги Стаменов, и с д-р Калин Калинов, директор на дирекцията " Здравеопазване ".
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 16253  Германското държавно управление: Ваксинирането против ковид ще е гратис Германското държавно управление: Ваксинирането против ковид ще е гратис  Как да предпазим фамилията си след заразяване с COVID-19? Как да предпазим фамилията си след заразяване с COVID-19?  Проф. Иво Христов: Коронавирусът докара пълзяща тирания на всички места Проф. Иво Христов: Коронавирусът докара пълзяща тирания на всички места
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР