Общественият превоз на пътници в община Каварна се преустановява до

...
Общественият превоз на пътници в община Каварна се преустановява до
Коментари Харесай

Общественият превоз в Каварна се преустановява до края на извънредното положение

Общественият превоз на пътници в община Каварна се преустановява до края на въведеното извънредно положение, съобщават от общинската администрация. За този период всички курсове по републиканската, областната и общинската транспортна схема, възложени с квотата на община Каварна, се отменят.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 2832
Временно се преустановява превозът към Добрич, Варна, както и към селищата в общината, поясниха от кметската управа. Мярката се предприема от днес поради усложняващата се епидемична обстановка с разпространението на коронавирусната инфекция и е съобразена с препоръките на Националния оперативен щаб, посочват от кметската управа.

Двама души, завърнали се от Италия, са в инфекциозното отделение в Добрич

Превозвачи са уведомили общината, че на практика и пътникопоток няма, а и в микробусите е трудно да се осигури достатъчно разстояние между хората.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 2832  Евакуирахме от о. Бали наши сънародници, прибрахме други от Делгхи Евакуирахме от о. Бали наши сънародници, прибрахме други от Делгхи  Азис в суматоха от ковид, зове ромите да си стоят у дома Азис в суматоха от ковид, зове ромите да си стоят у дома  В Словения са доказани 632 случая на инфектирани и 8 смъртни случая от ковид В Словения са доказани 632 случая на инфектирани и 8 смъртни случая от ковид
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР