Образователното министерство пусна анкета сред родителите, за да проучи нагласите

...
Образователното министерство пусна анкета сред родителите, за да проучи нагласите
Коментари Харесай

МОН пита родителите как трябва да се възобнови работата на детските градини

Образователното министерство пусна анкета сред родителите, за да проучи нагласите им да бъдат ли отворени детските градини у нас. Тя ще остане активна до 18-ти май, уточниха от МОН.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 7941
Анкетата е разпространена до родителите по мейл.

Вижте анкетата ТУК.

В нея се казва, че резултатите от анкетата не могат да бъдат единствено основание за вземане на решение относно възстановяване на работата на детските ясли/градини, но са важен показател за нагласите по този въпрос и очакваните изисквания, при които това да се случи.

Вярвяме, че заедно можем да намерим най-доброто решение, което да осигури здравето и живота на децата, на семействата и на учителите.
На всеки въпрос имате възможност да изберете не повече един отговор, посочват от МОН.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 7941  Американската войска ще възобнови военните си учения в Европа Американската войска ще възобнови военните си учения в Европа  Коронавирусът взе нова жертва у нас Коронавирусът взе нова жертва у нас  Безсимптомни котки могат да заразят с ковид други котки Безсимптомни котки могат да заразят с ковид други котки
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР