Няма положителни проби за COVID-19, след приключването на изследване на

...
Няма положителни проби за COVID-19, след приключването на изследване на
Коментари Харесай

Няма положителни проби за COVID-19 сред персонала на социалните домове в Пловдивска област

Няма положителни проби за COVID-19, след приключването на изследване на персонала в домовете за стари хора, за възрастни с увреждания и в центровете за настаняване от семеен тип за деца и младежи на територията на област Пловдив, съобщи областният управител и председател на Областния кризисен щаб Дани Каназирева.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 8343
Изследвани са 736 социални работници от 52 социални институции в 11 общини, като най-големият брой 33 са в Община Пловдив. Изследването е извършено от РЗИ Пловдив с PCR тестове. Продължават проверките за това как се спазват противоепидемичните мерки в социалните заведения, е посочила Дани Каназирева.

По думите й е много важно хората в домовете, които са сред най-уязвимите да бъдат предпазени, както и тези, които се грижат за тях.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 8343  Учени: Над 35 хиляди умряли от ковид е можело да бъдат избегнати в Съединени американски щати Учени: Над 35 хиляди умряли от ковид е можело да бъдат избегнати в Съединени американски щати  Нов спад на новозаразените и умрелите от COVID-19 в Италия Нов спад на новозаразените и умрелите от COVID-19 в Италия  Проф. Генчо Начев предвижда ще има ли втора вълна от Covid-19 Проф. Генчо Начев предвижда ще има ли втора вълна от Covid-19
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР