Нямаме време за мотаене, нямаме време за смяна на посоката,

...
Нямаме време за мотаене, нямаме време за смяна на посоката,
Коментари Харесай

Проф. Ангелов: Носенето на маски в училищата ще ограничи разпространението на COVID-19 сред децата

Нямаме време за мотаене, нямаме време за смяна на посоката, имаме нужда от Национална детска болница. Най-добрият компромис бе достигнат днес, а именно сградата да се събори и да се направи нов проект. Това заяви министърът на здравеопазването проф. в предаването „ Още от деня “ по БНТ.

Здравният министър уточни, че няма да се забавят сроковете на строежа от 42 месеца или да се оскъпи.

" Децата са важни и нямаме време за губене. Ще се действа. 15-ти септември тази година е под знака на пандемия от коронавирус ", напомни той.

" Ние сме взели всички предпазни мерки. България следва най-леките мерки за плануване на учебната година. Не се притесняваме да кажем, че носенето на маски в общите пространства, ще ограничат разпространението на COVID-19 сред децата. Всички държави в Европа правят това и ние не сме изключение. Носенето на лични предпазни средства е единствения начин да намалим отсъствието на децата от училище ", коментира проф. Ангелов.

„ Извънредната ситуация налага такъв тип мерки. Те не са със зловредно действие, а за да предпазват “, подчерта министърът.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 12195  Почти е напълнен потенциалът на Инфекциозното поделение на болничното заведение в Търговище Почти е напълнен потенциалът на Инфекциозното поделение на болничното заведение в Търговище  1000 лв. санкция за родител, в случай че не прибере бързо болното дете от учебно заведение 1000 лв. санкция за родител, в случай че не прибере бързо болното дете от учебно заведение  Сърбия регистрира минимален брой новозаразени с COVID-19 от юни Сърбия регистрира минимален брой новозаразени с COVID-19 от юни
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР