Няма да затваряме повече заради коронавируса, подготвени сме.Всичко по темата:Епидемията

...
Няма да затваряме повече заради коронавируса, подготвени сме.Всичко по темата:Епидемията
Коментари Харесай

Борисов: Няма да затваряме повече заради коронавируса, подготвени сме

Няма да затваряме повече заради коронавируса, подготвени сме.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 9263
Това каза премиерът Бойко Борисов по време на инспекция на ремонта на АМ „ Хемус “ при пътен възел „ Ловеч – Плевен “.

Борисов с джипа на рождения си ден: " Хемус " трябва да е готова 2021 г.

С премиера са министърът на финансите Владислав Горанов и зам.-министърът на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков.

Имаме нов рекорд на изследвани, не само на заболели от коронавирус. Трябва да свикнем с мисълта, че го има, да се пазим и да внимаваме. Смъртността е ниска, главно при възрастните и болните хора, посочи Борисов.

105 са новите случаи на коронавирус у нас

„ Няма да затваряме повече. Подготвени сме Имаме облекла и защитни средства. Имаме всичко, което е необходимо. Виждате в Кърджали, интелигентни хора - крили са се по една седмица като на къмпинга „ Градина “. 4-5 дни са болни, виждат, че берат душа и чак тогава отиват да търсят помощ “, допълни той.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 9263  Броят на инфектираните с ковид в Русия надвиши 520 000 Броят на инфектираните с ковид в Русия надвиши 520 000  Няма основа, върху която да водим теоретичен спор с доктор Мангъров, съобщи доцент Кунчев Няма основа, върху която да водим теоретичен спор с доктор Мангъров, съобщи доцент Кунчев  В Хасковска област излекуваха пациент с ковид В Хасковска област излекуваха пациент с ковид
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР