Няма да гледаме само дивиденти. Ефектът от КПП-та е нулев.

...
Няма да гледаме само дивиденти. Ефектът от КПП-та е нулев.
Коментари Харесай

Кметът на Буковлък: КПП-та са с нулев ефект

Няма да гледаме само дивиденти. Ефектът от КПП-та е нулев. Само се ангажира капацитет. Преди месец и половина трябваше да се затвори цялата държава и никакво влизане от чужбина. Това заяви в ефира на Нова телевизия Росен Русанов, кмет на плевенското село Буковлък.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 5981
В населеното място има 4 случая на заразени с коронавирус и 4000 души население. Той е на мнение, че цялото село ще пламне. Има предложение селото да бъде поставено под карантина за 14 дни.

Обмислят карантина за 2 седмици на най-голямото село до Плевен

40 проби се взимат от село Буковлък. 38 проби са взети от работници в цеха и внесени в ранния следобед вчера в лаборатория и чакаме да излязат, разясниха от РЗИ.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 5981  НА ЖИВО: Два нови смъртни случая на инфектирани с COVID-19. Плевен изпревари София за последните 24 часа НА ЖИВО: Два нови смъртни случая на инфектирани с COVID-19. Плевен изпревари София за последните 24 часа  Англия няма да не взе участие в схемата на Европейски Съюз за общо закупуване на респиратори и друга екипировка Англия няма да не взе участие в схемата на Европейски Съюз за общо закупуване на респиратори и друга екипировка  Китайски лекари с COVID-19 са се събудили от кома с потъмняла кожа Китайски лекари с COVID-19 са се събудили от кома с потъмняла кожа
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР