Нови 431 случая на коронавирусна инфекция са установени в Румъния

...
Нови 431 случая на коронавирусна инфекция са установени в Румъния
Коментари Харесай

Нови 431 случая на COVID-19 в Румъния, броят на жертвите нарасна на 780

Нови 431 случая на коронавирусна инфекция са установени в Румъния през последното денонощие, с което броят на заразените нарасна на 13 163, съобщава агенция Аджерпрес.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 7053
От COVID-19 до момента са починали 780 румънци, посочва още агенцията.

Същевременно 4869 души са оздравели и изписани от румънските болници. Под интензивни медицински грижи остават 255 пациенти.

Най-голям брой заразени с новия коронавирус има в северния окръг Сучава - 2899 души, и в Букурещ - 1354, съобщи днес Групата за стратегическа комуникация.

Румъния изпраща екип от 42 медици в Молдова

Няма промяна в броя на заразените румънски граждани, които се намират извън територията на Румъния, съобщи Групата за стратегическа комуникация. 2349 румънци в чужбина са с установена коронавирусна инфекция, а броят на смъртните случаи сред румънската диаспора е 93, oотбелязва БТА.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:



Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 7053  Разхлабване на ограничаващите ограничения по отношение на COVID-19 за възрастните хора в Турция Разхлабване на ограничаващите ограничения по отношение на COVID-19 за възрастните хора в Турция  Само 18 нови случая на болест с ковид в Чехия Само 18 нови случая на болест с ковид в Чехия  От НСОРБ упорстват за предприемане на ограничения в поддръжка на българските общини От НСОРБ упорстват за предприемане на ограничения в поддръжка на българските общини
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР