Нови 175 дози ваксини срещу COVID-19 и фризер за тяхното

...
Нови 175 дози ваксини срещу COVID-19 и фризер за тяхното
Коментари Харесай

Ваксини и фризер за съхранението им доставиха в Смолян

Нови 175 дози ваксини срещу COVID-19 и фризер за тяхното съхранение при минус 70 градуса са доставени в РЗИ- Смолян, съобщиха от Инспекцията.

С пристигналата втора пратка ваксини ще бъдат имунизирани медици от болничната и доболничната помощ в областта. Тринадесет са новорегистрираните случаи на коронавирус в Смолянско за последното денонощие, а трима пациенти на възраст от 73 до 78 г. са починали.

Излекуваните вчера пациенти с ковид са 12, като 6 са изписани от болници. Ваксинацията с получените дози ще се извършва в специализираните имунизационни кабинети в областта.

Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 17918  Три турски ваксини против COVID-19 са достигнали до стадий тествания върху хора Три турски ваксини против COVID-19 са достигнали до стадий тествания върху хора  Икономическата интензивност в частния бранш на еврозоната се сви за втори следващ месец Икономическата интензивност в частния бранш на еврозоната се сви за втори следващ месец  Коронавирусът е умъртвил до момента над 30 000 души в Полша Коронавирусът е умъртвил до момента над 30 000 души в Полша
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР