Новият доказан случай в Бургас е на 19- годишен младеж.

...
Новият доказан случай в Бургас е на 19- годишен младеж.
Коментари Харесай

Новият заразен пациент от Бургас се е завърнал от Лондон преди дни

Новият доказан случай в Бургас е на 19- годишен младеж. Завърнал се е в България на 5 април с полет Лондон- София. При завръщането си в Бургас се е самоизолирал. Това съобщава в своя фейсбук профил кметът на града Димитър Николов.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 5496
Момчето е от извадката за скрийнинг изследвания, които се правят в Бургас на рискови групи. PCR - тестът му е направен в края на 14- дневната му карантина.

Няма оплаквания, които да налагат настаняването му в болница.

Установени са 9 контактни лица от Бургаска област, които са пътували в същия самолет. До 24 часа ще им бъдат взети проби.

Случаите на граждани от Бургас и областта са 27. Заразяването на 26- ият пациент от преди няколко дни е установено в София.



Нови 12 случая на COVID-19 у нас. Няма починал пациент


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 5496  Фандъкова: Целта е да няма скупчване на хора

Фандъкова: Целта е да няма скупчване на хора  14 души са имали контакт с първия инфектиран с ковид от Ямбол 14 души са имали контакт с първия инфектиран с ковид от Ямбол  Белгия регистрира дефицит на упойки за лечебните заведения Белгия регистрира дефицит на упойки за лечебните заведения
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР