Ние сме добре, това е заявила Мелания Тръмп Мелания Кнаус

...
Ние сме добре, това е заявила Мелания Тръмп Мелания Кнаус
Коментари Харесай

Мелания Тръмп: Добре сме

Ние сме добре, това е заявила Мелания Тръмп  Мелания Тръмп Мелания Кнаус е родена на 26 април 1970 година в заможно семейство в Севница, Словения. Баща й е бил, предаде Би Би Си.

Първата дама на САЩ е написала в Twitter, че тя и нейният съпруг Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския са се заразили с коронавирусна инфекция.

" Както много наши съграждани, аз и президентът на САЩ, ще си останем у дома. Ние се чувстваме добре+, е допълнила тя.

Мелания Тръмп  Мелания Тръмп Мелания Кнаус е родена на 26 април 1970 година в заможно семейство в Севница, Словения. Баща й е бил е призовала американците да пазят себе си и околните.

" Ние ще победим коварната болест ", посочила още първата дама на САЩ в системата за микроблогове.

По-рано стопанинът на Белия дом е заявил, че ще продължи да изпълнява функциите на държавен глава, въпреки положителните резултати.

Към този момент САЩ са били на първо място по брой инфектирани.

Регистрираните случаи са били над 7 млн., починалите – повече от 207 00, а преборилите болестта хора – приблизително 2,8 млн.

ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:

Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 12751  Д-р Данчо Пенчев за COVID-19: София е една бомба, която не знаеш по кое време ще избухне

Д-р Данчо Пенчев за COVID-19: София е една бомба, която не знаеш по кое време ще избухне  Доц. Ангел Кунчев: 50 000 души у нас заразяват с ковид сега

Доц. Ангел Кунчев: 50 000 души у нас заразяват с ковид сега  Париж затворя заведения за хранене и питейни заведения от понеделник поради COVID-19? Париж затворя заведения за хранене и питейни заведения от понеделник поради COVID-19?
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР