Не мога да си представя, че училищата ще могат да

...
Не мога да си представя, че училищата ще могат да
Коментари Харесай

Пулмолог със съвети как да предпазим учениците от коронавирус

Не мога да си представя, че училищата ще могат да осигурят чин за всяко дете. Родителите трябва да обърнат внимание на децата си и при признаци на респираторни заболявания - да не пускат детето си и да предупреждават в училище. Освен маски и дистанция, трябва да се осигурят и бактерицидни лампи. Едно дете не трябва да седи цял ден с една маска. Трябва да разполагат с няколко маски. Това заяви в ефира на Нова телевизия пулмологът доц. д-р Елена Георгиева, началник на детското отделение в УМБАЛ " Софиямед ".

Проветряването върши работа и чистият въздух винаги е нещо добро. Той разрежда вирусите във въздуха. Досега не сме се срещали с дете с коронавирус. Най-застрашени са децата до 2-годишна възраст заради неразвитата им имунна система, каза още тя.

Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 11745  Ето къде са новите инфектирани с COVID-19 в страната Ето къде са новите инфектирани с COVID-19 в страната  Огнище на COVID-19 в дом за настаняване на чужденци в Любимец Огнище на COVID-19 в дом за настаняване на чужденци в Любимец  Ангел Кунчев: Няма да се вкарват нови правила против ковид Ангел Кунчев: Няма да се вкарват нови правила против ковид
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР