Не знам какво искат хората, които вчера се юрнаха от

...
Не знам какво искат хората, които вчера се юрнаха от
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Главсекът на МВР: Останете си вкъщи! Кого лъжите? Не полицаите, а себе си и близките

Не знам какво искат хората, които вчера се юрнаха от София, след като се повиха информациите, че ще се затегнат мерките на КПП-тата на градовете.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 5548
Това заяви на брифинг главният секретар на МВР комисар Ивайло Иванов  Ивайло Иванов Ивайло Стефанов Иванов е български полицай, главен комисар и главен секретар на МВР от 18 декември във връзка с мерките за Великден.

" Вчера беше страшно на изходите на столицата ", каза той.

" Полицаите на КПП-тата не са за подигравка и някой да ги лъже. Кому е нужно това? Още в началото казахме, че ще се извършват проверки на декларациите. Кого лъже? Не лъжем полицаите. Лъжем своите близки. Не се опитвайте да заблудите никой. Останете си вкъщи. Когато сме живи и здрави, всеки ден е празник. Ще видим близките си, пак ще отидем на заведение и ще се съберем с добра компания ", каза главният секретар на МВР.



Очаквайте подробности!
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 5548  Какво описа първият служител на реда у нас, излекувал се от COVID-19?

Какво описа първият служител на реда у нас, излекувал се от COVID-19?  Шефът на Александровска болница успокои: Почти всички, които се разболяват, оздравяват Шефът на Александровска болница успокои: Почти всички, които се разболяват, оздравяват  Какво се случва в кварталите Факултета и Филиповци

Какво се случва в кварталите Факултета и Филиповци
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР