На 24 март около 21.00 часа в гр. Пловдив на

...
На 24 март около 21.00 часа в гр. Пловдив на
Коментари Харесай

Пловдивчанин избяга от карантината си, спипаха го зад волана

На 24 март около 21.00 часа в гр. Пловдив на КПП " Кукленско шосе - вход ", служители на Първо РУ спрели за проверка лек автомобил " Ауди 80`, управляван от 45-годишен пловдивчанин. Това съобщиха от ОДМВР-Пловдив.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 2382
В хода на проверката е установено, че мъжът не спазва дадените предписания от РЗИ Видин - да бъде под карантина в указания срок.

Случаят е докладван на дежурен прокурор при Районна прокуратура Пловдив и по дадените указания е започната проверка с оглед събиране на данни за извършено престъпление по чл 355 от НК.

След снети писмени обясняния, лицето е съпроводено до дома си за изпълнение на карантината.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 2382  Предприемчиви стриптийзьорки започнаха да доставят храна по домовете Предприемчиви стриптийзьорки започнаха да доставят храна по домовете  Смъртните случаи от COVID-19 в Кипър станаха 3 Смъртните случаи от COVID-19 в Кипър станаха 3  Българска народна банка обмисля опция за краткотраен мораториум на заплащанията по заеми Българска народна банка обмисля опция за краткотраен мораториум на заплащанията по заеми
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР