Начален учител от Трето ОУ Димитър Талев в Благоевград е

...
Начален учител от Трето ОУ Димитър Талев в Благоевград е
Коментари Харесай

Начален учител в Благоевград е с коронавирус

Начален учител от Трето ОУ " Димитър Талев " в Благоевград е с положителен резултат за Ковид-19, каза за БТА директорът на учебното заведение Михаил Спасов.

Той обясни, че в петък учителят се е почувствал зле, а вчера е станал ясен резултатът от ПСР теста.

Ръководството на училището е взело решение учениците от трети клас, на които преподава заразеният учител, да не посещават учебното заведение в днешния ден. Те ще получат задачи за утрешния учебен ден онлайн, посочи Спасов. Дали класът ще бъде поставен под карантина ще стане ясно след като бъдат дадени предписания от Регионалната здравна инспекция в Благоевград.

Възпитателят на класа, чийто начален учител е положителен за Ковид-19, също се е тествал. Резултатът още не е ясен, посочи директорът на училището.

Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 12465  Удължават изключителната епидемиологична конюнктура до 30 ноември Удължават изключителната епидемиологична конюнктура до 30 ноември  Директори на учебни заведения желаеха незабавна среща с МОН поради санкции, свързани с COVID-19 Директори на учебни заведения желаеха незабавна среща с МОН поради санкции, свързани с COVID-19  Учителка от детска градина в Русе е с COVID-19, карантинирани са 25 деца Учителка от детска градина в Русе е с COVID-19, карантинирани са 25 деца
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР