Националният осигурителен институт (НОИ) ще изплати днес на 124 011

...
Националният осигурителен институт (НОИ) ще изплати днес на 124 011
Коментари Харесай

На две дати плащат обезщетенията за безработица през май т.г.

Националният осигурителен институт (НОИ) ще изплати днес на 124 011 безработни лица паричните обезщетения за безработица за месец април т.г., отпуснати преди и след обявяване на извънредното положение на 13 март т.г.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 8013
Подадените заявления за отпускане на парични обезщетения за безработица през март са 16 908, а през април са нараснали до 68 151.

Поради това значително увеличение, НОИ предвижда до края на този месец да бъде извършено второ извънредно плащане на дължимите парични обезщетения за безработица за същия период.

По сметките на лицата, за които плащането не е осъществено днес, сумите ще постъпят на 29 май 2020 г.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 8013  Жизненият цикъл на защитните маски: кой ги създава, кой ги носи и какъв е краят им? Жизненият цикъл на защитните маски: кой ги създава, кой ги носи и какъв е краят им?  Четирима излекувани от ковид са изписани за два дни в Плевен Четирима излекувани от ковид са изписани за два дни в Плевен  Илияна Йотова: Важно е да има и Икономически щаб

Илияна Йотова: Важно е да има и Икономически щаб
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР