Националният координационен съвет за заразни болести на Черна гора продължи

...
Националният координационен съвет за заразни болести на Черна гора продължи
Коментари Харесай

Черна гора удължи срока на самоизолация на 21 дни

Националният координационен съвет за заразни болести на Черна гора продължи срока за самоизолация заради контакти с болни от COVID-19 на 21 дни, съобщи националната телевизия РТЦГ.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 10484
В решението си съветът подчертава, че изолация до пълно оздравяване, или най-малко 21 дни, е задължителна и за тези, които имат позитивен РСR тест за коронавирус, но имат слаби симптоми или изобщо нямат симптоми на болестта, отбелязва БТА.

Нови 28 случая на коронавирус в Черна гора

Остава в сила и мярката за задължително поставяне под карантина или самоизолация за 14 дни на черногорските граждани и чуждите граждани с постоянно жителство в страната, идващи от държави, с които не е разрешен международен пътнически транспорт.

Мерките са временни и ще се прилагат, докато има опасност от внасяне или разпространяване на заразната болест COVID-19, съобщи съветът.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 10484  Мобилни пунктове за COVID-19 отвън лечебните заведения желаят експертите Мобилни пунктове за COVID-19 отвън лечебните заведения желаят експертите  6428 новозаразени с COVID-19 в Русия за денонощие 6428 новозаразени с COVID-19 в Русия за денонощие  Коронавирус в България: от ден на ден инфектирани, немски туристи не съблюдават разпоредбите Коронавирус в България: от ден на ден инфектирани, немски туристи не съблюдават разпоредбите
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР