Нахлуването в Капитолия от привърженици на Тръмп е една плесница

...
Нахлуването в Капитолия от привърженици на Тръмп е една плесница
Коментари Харесай

Българка в САЩ: Атаката срещу Капитолия беше плесница за американците

Нахлуването в Капитолия от привърженици на Тръмп е една плесница през лицето на американците. Това смята българка, която живее в САЩ и е омъжена за американец.

Пред Nova нашата сънародничка обясни, че американците са били потресени. Даде пример, че нейни приятелки са плакали, гледайки кадри от Ващингтон.

" В Америка си има ред, по който властта се предава. От президента на вицепрезидента, оттам на Пелоси. Има си ред, по който властта се предава. Видяхме, че тези терористи викаха: " Да обесим Пенс " и " Къде е Пелоси ", коментира българката.

А съпругът й добави: Това ще е първият път, когато жив президент няма да посрещне новия.

Въпреки голямото напрежение във Вашингтон продължава подготовката за встъпването в длъжност на 46-ия президент. Армията и агенти на службите са на място и следят ситуацията. Очаква се да има протести. Доналд Тръмп по всяка вероятност няма да е там и няма да предаде лично властта на Джо Байдън.

Кадър: Nova
Всичко по тематиката: Размириците в Капитолия 132  Американка е желала да продаде компютъра на Нанси Пелоси на съветското разузнаване? Американка е желала да продаде компютъра на Нанси Пелоси на съветското разузнаване?  Евакуираха Капитолия поради закани, над постройката се носеше пушек Евакуираха Капитолия поради закани, над постройката се носеше пушек  От жертвите на COVID-19 до размириците в Капитолия, Тръмп оставя тъмно завещание От жертвите на COVID-19 до размириците в Капитолия, Тръмп оставя тъмно наследство
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР