На прага на новия зимен сезон и само ден преди

...
На прага на новия зимен сезон и само ден преди
Коментари Харесай

Банско остава пуст за 8 декември

На прага на новия зимен сезон и само ден преди Студентския празник, заведенията и повечето хотели в Банско остават затворени.

За първи път курортният град ще остане пуст на 8 декември, информира БНТ.

Много студенти бяха избрали да отбележат празника си в Банско. Още от есента хотелите и къщите за гости бяха резервирани, но ситуацията рязко се промени в края на ноември. 90% от резервациите бяха отменени.

В страната влязоха в сила по-строгите мерки, заведенията бяха затворени за три седмици - до 21 декември, а на студентите е разрешено да празнуват на малки групи до 15 човека. Така тези, които ще се съберат и ще празнуват се насочиха към по-малките курорти и къщи за гости в страната.

Сега и хотелиери, и ресторантьори се надяват след 21 декември мерките да бъдат облекчени.

С промоционални пакети и при стриктно спазване на всички мерки за безопасност в Банско се надяват за Коледа и Нова година да успеят да привлекат български туристи, както и такива от съседните балкански страни.

Кметът на Банско е категоричен, че всички мерки за безопасност в обектите в града се спазват, а контролът е стриктен.

През последните дни в Банско не са регистрирани нови случаи на заразени с COVID-19.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 16358  Срещу причинителя на COVID-19 се нуждаем от образован имуностимулатор Срещу причинителя на COVID-19 се нуждаем от образован имуностимулатор  Възобновява се работата на две отделения в болничното заведение в Дулово Възобновява се работата на две отделения в болничното заведение в Дулово  Броят на новозаразените с COVID-19 в Гърция внезапно спада Броят на новозаразените с COVID-19 в Гърция внезапно спада
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР