Най-тежката част от епидемията е вече зад нас, заяви френският

...
Най-тежката част от епидемията е вече зад нас, заяви френският
Коментари Харесай

Френският здравен министър: Най-тежката част от епидемията вече отмина

Най-тежката част от епидемията е вече зад нас, заяви френският министър на здравеопазването Оливие Веран по телевизия Ел Се И. В същото време обаче той подчерта, че борбата срещу коронавируса не е приключила, предаде БТА, цитирайки АФП.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 9322
Вирусът не е изчезнал от територията на Франция и това не значи, че борбата с него е приключила, заяви Веран и напомни, че ограничителните мерки остават в сила. " Продължаваме тестовете и проследяването на лица, които са били в контакт с носители на вируса ", каза той. Все още трябва да се избягва и събирането на хора в затворени пространства, предупреди министърът и напомни, че забраните за събиране на повече от десет души и за организиране на събития с над 5000 участници остават в сила.

Големите френски ресторанти ще поканят медиците, борили се срещу COVID-19

Правителството облекчи ограниченията, наложени във връзка с вируса, но " ако е необходимо, може да ги въведем отново ", в зависимост от серия показатели, които се следят всекидневно, подчерта Веран. През последните 24 часа във френски болници починаха девет заразени с коронавируса, което е най-ниското равнище от средата на март. Общият брой на смъртните случаи във Франция е 29 407.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 9322  В МБАЛ - Шумен са настанени 10 пациенти с ковид В МБАЛ - Шумен са настанени 10 пациенти с ковид  Тайланд анулира полицейския час и позволи на заведенията за хранене да продават алкохол Тайланд анулира полицейския час и позволи на заведенията за хранене да продават алкохол  В Украйна пети следващ ден се записват рекордни стойности на новозаразени с ковид В Украйна пети следващ ден се записват рекордни стойности на новозаразени с ковид
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР