Най-младата британска тотомилионерка Джейн Парк е готова да плаща 60

...
Най-младата британска тотомилионерка Джейн Парк е готова да плаща 60
Коментари Харесай

Красива милионерка, разочарована в любовта, ще плаща на мъжа, който иска да й е гадже

Най-младата британска тотомилионерка Джейн Парк е готова да плаща 60 000 паунда годишно на човек, който ще излиза с нея. Парк стана известна по целия свят, след като спечели 1 милион паунда само за 17 години. Днес тя е на 23, а британски таблоиди периодично съобщават за харчовете на красавицата.
Луксозни ваканции, модни аксесоари, операции на гърдите и бразилско дупе са само някои от нещата, за които Джейн е пръскала пари, а сега се надява да може да купи любов след поредица от невалидни връзки.



Източник на " Mirror " твърди, че тя планира да запише целия процес за документален филм, който ще излезе следващата година.

" Джейн е страхотна и има какво да предложи, но тя отново остана сама и след като се превърна в милионер, тя няма любов ", твърди източникът.



" Тя никога не е сигурна дали я обича заради банковата си сметка, така че би предпочела да сключи споразумение ", казва източникът, добавяйки, че " желае да плати точната сума за някой, който е лоялен към нея ".



" Джейн е страхотна и има какво да предложи, но тя отново остана сама и след като се превърна в милионер, тя няма късмет в любовта ", твърди източник на британския таблоид.



" Тя никога не е сигурна дали я обича заради банковата й сметка, така че би предпочела да сключи споразумение ", казва източникът, добавяйки, че жената " желае да плати точната сума за някой, който е лоялен към нея ".



Парк е имала връзка с финалиста от X Фактор Сам Калахан през 2016 г., но я прекъсна, след като той й изневери. После Джейн живееше с младия футболист Йордан Пигот, но тази връзка също не трая дълго.



По-рано тази година милионерката отказа да признае какво е останало от богатството й.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР