Най-малко 16 души починаха в Перу, след като пили фалшив

...
Най-малко 16 души починаха в Перу, след като пили фалшив
Коментари Харесай

Най-малко 16 починали в Перу, след като пили фалшив алкохол, за да се предпазят от COVID-19

Най-малко 16 души починаха в Перу, след като пили фалшив алкохол, за да се предпазят от новия коронавирус, предаде Франс прес, като се позова на държавната информационна агенция Андина.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 4073
Те били приети в болница в отдалечен район на 400 километра югоизточно от столицата Лима. Полицията иззела алкохолни напитки, които били продавани в " заведение със съмнителна репутация ".

По официални данни в Перу има 1595 заразени с коронавируса, 61 от които са починали.

В съседен Еквадор президентът Ленин Морено се оплака, че най-малко 40 процента от поставените под карантина заразени с вируса в страната, не я спазват, предаде още Франс прес.

В Еквадор са регистрирани 3368 заразени, 145 от които са починали, допълва БТА.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 4073  Коронавирусът не понижи нивото на принуждение в Мексико Коронавирусът не понижи нивото на принуждение в Мексико  Ген. Мутафчийски: Не е време за празници. Не възприемайте Цветница и Великден за празници Ген. Мутафчийски: Не е време за празници. Не възприемайте Цветница и Великден за празници  498 са случаите на COVID-19 у нас, болестта стигна и Враца. Бебе на 1 година е болно, изследват го за ковид 498 са случаите на COVID-19 у нас, болестта стигна и Враца. Бебе на 1 година е болно, изследват го за ковид
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР