Най-възрастната жителка на Испания, 113-годишната Мария Браняс, оздравя от COVID-19,

...
Най-възрастната жителка на Испания, 113-годишната Мария Браняс, оздравя от COVID-19,
Коментари Харесай

Най-възрастната испанка се излекува от COVID-19

Най-възрастната жителка на Испания, 113-годишната Мария Браняс, оздравя от COVID-19, съобщиха ТАСС и АФП.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 7817
През последните двадесет години Браняс живее в дом за възрастни хора в град Олот, северно от Барселона. Тя се заразила там и прекарала лека форма на заболяването.

Първоначално вдигнала температура и ѝ била открита лека инфекция на пикочните пътища. Жената била подложена на тест, който потвърдил зараза с новия коронавирус.

Испания регистрира най-ниския дневен брой заразени с COVID-19

Браняс има три деца, 11 внуци и 13 правнуци.

Испания е сред най-засегнатите страни в света от пандемията от новия коронавирус. От началото на разпространението на вируса в страната са регистрирани 228 хиляди заразени, 26 920 души са починали от COVID-19.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 7817  Курортите ни това лято остават без британци? Курортите ни това лято остават без британци?  Тръмп забранил американските пенсионни фондове да влагат в акции на китайски компании Тръмп забранил американските пенсионни фондове да влагат в акции на китайски компании  Дания разгласи, че е овладяла епидемията от ковид Дания разгласи, че е овладяла епидемията от ковид
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР