Над 532 млн. лв. са постъпили по дарителската сметка за

...
Над 532 млн. лв. са постъпили по дарителската сметка за
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Проф. Ангелов отчита средствата, изразходвани за борбата с COVID-19

Над 532 млн. лв. са постъпили по дарителската сметка за борба в COVID-19 в БНБ до месец ноември. Това заяви министърът на здравеопазването проф. д-р Костадин Ангелов по време на заседанието на Комисията по здравеопазване в парламента във връзка с разходването на средства във връзка с борбата с COVID-19, предаде репортер на Novini.bg.

По думите му с наличните средства са закупени предпазни облекла и консумативи за предпазване на лекарите. За закупуването на лекарствени средства са изразходвани над 1,136 млн. лева.

Министерство на здравеопазването изпълнява проект за защита на медицинския персонал, борещ се с пандемията. Предоставят се допълнителни възнаграждения на медицинския персонал, борещ се на първа линия стана ясно от думите му.

Очаквайте подробности.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 16842  Училищни медсестри оказват помощ на болничното заведение в Горна Оряховица Училищни медсестри оказват помощ на болничното заведение в Горна Оряховица  Търсят донори на кръв от група 0 негативна Търсят донори на кръв от група 0 негативна  Задържаха 351 парфюма при инспекция в региона на Граничен контролно-пропусквателен пункт Дунав мост-Русе Задържаха 351 парфюма при инспекция в региона на Граничен контролно-пропусквателен пункт Дунав мост-Русе
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР