Над половината държави в Европейския съюз и Великобритания бяха обявени

...
Над половината държави в Европейския съюз и Великобритания бяха обявени
Коментари Харесай

Над половината държави в EС и Великобритания попадат в червената зона за Covid-19

Над половината държави в Европейския съюз и Великобритания бяха обявени за червена зона за Covid-19 в ново приложение на Европейският център за превенция и контрол на болестите.

Картата, която дава упътвания за пътувания и ограничения, беше създадена, след Европейският съвет одобри във вторник координиран подход за целия блок.

17 от общо 31 държави, които Европейският център покрива, бяха определени като червена зона, което означава, че за последните 14 дни случаите са повече от 50 на 100 хиляди души население, а процентът на позитивни тестове е над 4. За 5 държави не е определен рискът, заради липса на достатъчно информация - това са Австрия, Германия, Швеция, Дания и Исландия, съобщават от Европейския център за контрол на болестите.



Сн.: ecdc europa eu
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 13327  Европа записва над 100 000 случая на COVID-19 на ден Европа записва над 100 000 случая на COVID-19 на ден  Ръст на инфектираните с ковид в Босна и Херцеговина, Северна Македония и Албания Ръст на инфектираните с ковид в Босна и Херцеговина, Северна Македония и Албания  Италия записва нов дневен връх по инфектирани с ковид Италия записва нов дневен връх по инфектирани с ковид
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР