Мъж на 65 години, от село Ясеновец, община Разград, е

...
Мъж на 65 години, от село Ясеновец, община Разград, е
Коментари Харесай

65-годишен мъж от село Ясеновец е поредната жертва на COVID-19 в област Разград

Мъж на 65 години, от село Ясеновец, община Разград, е поредната жертва на COVID-19 в региона, съобщиха от Областния кризисен щаб.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 9549
Пациентът е бил хоспитализиран на 11.06.2020 г. в Отделение " Инфекциозни болести " на Многопрофилна болница за активно лечение " Свети Иван Рилски - Разград " АД. Той е получил инфаркт на миокарда на 19 юни в 21 часа и 30 минути, след което е починал.

Мъжът е бил с редица придружаващи заболявания: захарен диабет, диабетна полиневропатия, хронична сърдечна недостатъчност и мозъчно-съдова болест.

Областният кризисен щаб за борба с коронавируса в област Разград изказва съболезнования на семейството на починалия.

По информация на директора на Регионалната здравна инспекция в Разград д-р Ася Генева, на 20.06.2020 г. няма регистрирани нови случаи на заболели от COVID-19 в област Разград, допълва БТА.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 9549  Шест нови случая на инфектирани с ковид в Разлог Шест нови случая на инфектирани с ковид в Разлог  Отмениха първия под наем полет с непознати туристи от Европа за България Отмениха първия под наем полет с непознати туристи от Европа за България  Вторите PCR проби на двете детски учителки от Перник са негативни Вторите PCR проби на двете детски учителки от Перник са негативни
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР