Мъж на 57 година от село Страшимирово във Варненско е

...
Мъж на 57 година от село Страшимирово във Варненско е
Коментари Харесай

Домашен арест за мъж от Варненско за неспазване на задължителната карантина

Мъж на 57 година от село Страшимирово във Варненско е с наложена мярка за неотклонение " домашен арест " и с обвинение за неспазване на задължителна карантина, съобщиха от пресцентъра на полицията във Варна.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 4126
Повдигнато му е обвинение по член 355, ал. 2 от НК, след като е нарушил мерки, издадени против разпространяването на заразна болест по хората, установени със заповеди на министъра на здравеопазването на Република България, за което е подведен под отговорност, уточняват от полицията. Това е вторият случай във Варненско само за два дни, при който на нарушител на задължителната карантина е наложена мярка за неотклонение " домашен арест ".

През днешния ден служителите на областната дирекция на МВР във Варна са извършили 685 проверки по адреси на поставени под задължителна домашна карантина, тъй като са били в контакт със заразени с коронавирус граждани или са пристигнали от рискови дестинации. След установените нарушения са образувани три досъдебни производства и една предварителна проверка.

През деня са извършени и 209 проверки в паркове, градини и детски площадки във Варна и областта, като е съставен един акт за установено нарушение.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 4126  Испания удължава изключителното състояние до 25 април Испания удължава изключителното състояние до 25 април  503 са доказаните случаи на COVID-19 у нас 503 са доказаните случаи на COVID-19 у нас  Пустеят подстъпите към Витоша, полицията продължава да патрулира Пустеят подстъпите към Витоша, полицията продължава да патрулира
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР