Мъж на средна възраст реши да демонстрира танцувалните си умения

...
Мъж на средна възраст реши да демонстрира танцувалните си умения
Коментари Харесай

Безумец изправи косите на пловдивските шофьори! Застана насред най-натоварения булевард и...

Мъж на средна възраст реши да демонстрира танцувалните си умения на най-неподходящото място – между колите, които шпорят в час пик по булевард „ Христо Ботев “. Потресаващата гледка се разигра пред очите на стотици шофьори в петъчната вечер, съобщава „ Марица “.

Мъжът, който имаше дълга брада и носеше качулка, беше застанал на пресечената линия, точно до ръкава на Бетонния мост, който води към квартал „ Кючук Париж “. Той махаше с ръце, танцуваше и пееше песни на език, който със сигурност не беше български.
Водачите видяха в действията му заплаха за катастрофа и опитваха да прогонят опасния танцьор чрез клаксони. Не последва никаква реакция.



„ Махай се оттам, бе, някой ще те премаже без да иска и после ще трябва да те лежи “, крещяха пешеходци, но мъжът сякаш не разбираше какво искат да му кажат.

Докато един от очевидците набираше спешния номер 112, нещата взе в ръце случайно преминаващ служител на полицията. Той спря личния си автомобил „ Рено Сценик “ на пресечената линия и отведе нарушителя на тротоара. Там му изчете кратко конско и го отпрати.

Танцьорът се отказа от екстремните си начинания и продължи да върви по тротоара в посока Сточна гара.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР