Може да се наложи Кати Прайс да се откаже от

...
Може да се наложи Кати Прайс да се откаже от
Коментари Харесай

Не дават на Кати Прайс да си осинови нигерийче, може да се примири с българско сираче

Може да се наложи Кати Прайс да се откаже от желанието си да осинови сираче от Нигерия, пише британския Metro. Звездата шокира феновете по-рано тази седмица, когато обяви, че иска да осинови дете от западноафриканската страна.



Въпреки че преди три пъти е говорила за осиновяване - с надеждата да вземе сираче от България, докато е все още бе омъжена за Питър Андре.
Според експерт по осиновяванията може да й се наложи да се върне към идеята за българско сираче, тъй като е много малко вероятно да бъде й разрешена да стане законен настойник на дете от Нигерия.



Нигерийските семейни адвокати и агенции за осиновяване предупреждават, че неотдавнашните й сблъсъци със закона и финансовите проблеми вероятно ще направят това „ невъзможно “.

Кати, бе изправена пред съда миналия месец, след като стана ясно, че шофирала пияна и потрошила розовия си роувър (нещо, което тя отрича), след което й бе забранена да шофира и бе глобена 1100.



Говорител на базираната в Лагос адвокатска кантора „ Резолюция “, един от най-добрите специалисти по семейно право в страната, заяви пред „ Сън “: „ Международното осиновяване е много трудно в Нигерия, те обикновено го позволяват само хора от нигерийски произход. Не е възможно, ако тя има криминално досие или в момента е обвинена. “

Нигерия има много други правила за осиновяване, съобщава вестникът. Човекът, който осиновява дете, трябва да е на възраст над 35 години, каквато е Кати, но тя би могла да осинови дете само от същия пол като нея.

Официалните такси за осиновявания там струват между 14,1 милиона -18,5 милиона найри (30-40 000 паунда).

Така че на бившият модел и настояща водеща и писателка в края на краищата, може да й се наложи да се задоволи с българче.

Прайс вече има син Харви (16) от бившия футболист Дуайт Йорк, Джуниър (13) и Принцеса (11) от бившия съпруг Питър Андре и Джет (5) и Бъни (4) от Киерън Хейлър.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР