Мнозина дами са изпадали в тази неловка ситуация – отиват

...
Мнозина дами са изпадали в тази неловка ситуация – отиват
Коментари Харесай

По-лош от бившия може да бъде само майка му! Историята на тази британка е доказателство за това

Мнозина дами са изпадали в тази неловка ситуация – отиват на парти, а там някое от присъстващите момичета е облечено точно като тях. Но какво можете да направите, когато дрехата не просто прилича на вашата, а е точно вашата?!? Естествено, да си излееш гнева в мрежата.

Така направила и 21-годишната Лили Хайнс от Хампшър, Англия, пише The Sun.

Младата британка била на гости на приятел и си изкарала повече от прекрасно. Но когато на сутринта се прибрала у дома, установила, че си е забравила черната рокля.



Лили не се притеснила много, защото все някога щяла да си я прибере. Но се случило нещо странно. Напълно случайно британката попаднала на една снимка от фейсбук профила майката на младежа, с когото се забавлявала въпросната вечер. Карълайн била на бар, по всичко изглеждало, че си е прекарала страхотно...Но за ужас на Лили, тя се била издокарала с нейната рокля.



„ Забавлявахме се с едно момче, но си забравих роклята у тях. А сега майка му се разхожда с нея по баровете. Малко съм объркана”, написала Лили във Фейсбук.

Мнозина биха си помислили, че младата жена просто е сгрешила или че става дума за съвпадение и двете дами имат еднакви рокли. Но резкият отговор на майката потвърдил съмненията на Лили.

" Завистта трябва да мълчи! Примири се, момиче. Поразена съм, че мога да нося такива рокли на 38 и да изглеждам много по-добре от теб! Признай си, че си пропаднала и си оставяш дрехите, където ти падне. Не се притеснявай, скъпа, ще ти изпера роклята”, пише Карълайн.

Приятелите на 21-годишната британка обаче я подкрепят и смятат, че като цяло ситуацията е много ненормална. Лили признава, че със сина на Карълайн били специални приятели и когато му гостувала, винаги обличала неговите дрехи. Тя добавя, че не си иска роклята обратно, защото ще е много разтегната.

Превод: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР