Многопрофилната болница за активно лечение Свети Иван Рилски в Разград

...
Многопрофилната болница за активно лечение Свети Иван Рилски в Разград
Коментари Харесай

Болницата в Разград вече разполага с фургон-филтър

Многопрофилната болница за активно лечение " Свети Иван Рилски " в Разград вече разполага с фургон - филтър, съобщиха от областната администрация. Контейнерът е монтиран днес пред лечебното заведение.

Той е с климатик и с радиатори за парно. Оборудван е с всичко необходимо, за да изпълни предназначението си на приемен пункт, в който заболелите ще бъдат разпределяни в зависимост от тежестта на състоянието им. Фургонът е осигурен със съдействието на областния управител Гюнай Хюсмен.

Той е предоставен безвъзмездно от италианска фирма, изграждаща участъка от газопровода на територията на област Разград, в участъка от Студенец до Попово и нейни партньори, посочват от областната администрация. От там пояснява, че представителят на фирмата Париде Педрини е дошъл лично за монтажа на съоръжението. Той е заявил, че това е най-малкото, с което могат да помогнат в този труден момент.

Педрини се е ангажирал фирмата да поеме и текущата поддръжка на фургона - филтър.

От името на хората в Лудогорието областният управител е благодарил за помощта, като е подчертал, че съоръжението ще улесни работата на медиците и ще е от полза за пациентите.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 14555  Болницата в Ловеч търси медицински личен състав за лекуване на заболели с ковид Болницата в Ловеч търси медицински личен състав за лекуване на заболели с ковид  Водещата Мая Костадинова е с ковид Водещата Мая Костадинова е с ковид  В Добричка област 55 мъже и дами с COVID-19 са изгубили живота си от началото на епидемията В Добричка област 55 мъже и дами с COVID-19 са изгубили живота си от началото на епидемията
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР