Младият пловдивски лекар Александър Дичев успя да изненада подобаващо своята

...
Младият пловдивски лекар Александър Дичев успя да изненада подобаващо своята
Коментари Харесай

Желан пловдивски ерген направи нещо невероятно за половинката си

Младият пловдивски лекар Александър Дичев успя да изненада подобаващо своята половинка Теодора Шопова за 23-тия й рожден ден.
Дичев, който в момента е доктор по Образна Диагностика в УМБАЛ Свети Георги - Пловдив, сътвори неочаквано за рожденичката парти-изненада, на което присъстваха най-близките приятели на бохемската двойка. Двамата са заедно от една година, но са неразделни и дори вече живеят заедно, пише " Трафик ".

През целия ден Теди си мислела, че ще празнува само с Александър и нямала на идея какво всъщност й подготвя той. В продължение на няколко дни той дал всичко от себе си, за да изпипа и най-малкия детайл за събитието, което се състоя в петък вечер в гръцкия ресторант Елеа.
Веднага след като отворила вратата на заведението, пред погледа на Теодора се появили най-скъпите за нея хора, които в един глас извикали " Честит рожден ден! ".

Звездата на вечерта останала изключително очарована и от празничната украса, която също била част от сюрприза. Последвали куп подаръци, кой от кой по интересен, и красива торта.

Най-емблематичните гръцки хитове звучаха специално за компанията през цялата вечер, които от своя страна обсипаха изпълнителите с карамфили.

По-късно купонът продължи в пловдивска дискотека, където всички се забавляваха до сутринта на специално запазено за повода ВИП сепаре.
За доброто настроение на всички се погрижи фолк певицата Анелия, която не веднъж поздрави компанията с едни от най-известните песни от репертоара си.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР