Министърът на образованието на Италия обяви днес, че училищата в

...
Министърът на образованието на Италия обяви днес, че училищата в
Коментари Харесай

Училищата в Италия ще останат затворени и след 3 април

Министърът на образованието на Италия обяви днес, че училищата в страната ще останат затворени и след обявения срок 3 април във връзка с разпространението на коронавируса, предаде Ройтерс.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 2857
" Нашата цел е да гарантираме, че учениците ще се завърнат в училище само когато сме напълно сигурни, че това е безопасно. Здравето е приоритет ", каза пред националната медиа РАИ министърът Лучия Адзолина.

Училищата и университетите в цяла Италия за затворени от 5 март. Досега заразата е отнела живота на над 8000 човека в страната - най-големият брой в света.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 2857  Ралф Лорън стартира да шие защитни дрехи и маски за медици Ралф Лорън стартира да шие защитни дрехи и маски за медици  Прокуратурата във Видин погна мъж, завърнал се от Германия, за неспазване на наложителната карантина Прокуратурата във Видин погна мъж, завърнал се от Германия, за неспазване на наложителната карантина  Поредна жертва на болестта в Сърбия Поредна жертва на болестта в Сърбия
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР