Министър-председателят на Южна Корея призова днес за спазване на мерките

...
Министър-председателят на Южна Корея призова днес за спазване на мерките
Коментари Харесай

Премиерът на Южна Корея със сериозно предупреждение за COVID-19 и мерките

Министър-председателят на Южна Корея призова днес за спазване на мерките за социална дистанция, защото в противен случай ще се наложи въвеждането на по-строги ограничения, предаде Ройтерс.

" Въпреки че повечето граждани понасят неудобствата от спазването на правилата, някои допринасят за яростното разпространение на вируса със своята безотговорност ", каза Чун Се-кьон на правителствено заседание.

Страната отчете 880 инфекции за последното денонощие, което е увеличение спрямо регистрираните вчера 718 случая.

От днес затварят за месец училищата в района на Сеул, а властите обмислят налагането на най-тежкото трето ниво ограничения, което на практика би означавало локдаун в четвъртата по големина икономика в Азия.

ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:

Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 16746  От на следващия ден Нидерландия вкарва петседмична цялостна карантина От на следващия ден Нидерландия вкарва петседмична цялостна карантина  Над 300 000 души с COVID-19 са умряли в Съединени американски щати Над 300 000 души с COVID-19 са умряли в Съединени американски щати  Чехия стяга ограниченията против COVID-19 Чехия стяга ограниченията против COVID-19
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР