Министър-председателят Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република

...
Министър-председателят Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република
Коментари Харесай

Борисов и Конте обсъдиха мерките срещу COVID-19, посъветваха се и за лекарствата и тестовете

Министър-председателят Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г проведе телефонен разговор с премиера на Италианската република Джузепе Конте по повод разпространението на пандемията COVID-19. Това съобщиха от правителствената информационна служба.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 4673
Премиерът Борисов изрази подкрепа и солидарност с Италия, която е най-тежко пострадалата страна в Европа. Двамата правителствени ръководители дискутираха ефективните мерки, които всяка една от двете държави прилага за ограничаването на вируса.

По време на разговора Борисов и Конте обмениха мнения за тестове за диагностика на COVID-19, за лекарства и медицински консумативи при лечението на пациенти, заразени с вируса.

„ Пандемията е бич за целия свят. Няма държава, която да не е притеснена. Затова всички ние трябва да бъдем единни и солидарни, за да опазим здравето на нашите граждани и да преодолеем заразата “, заяви Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

Българският премиер подчерта, че всички държави са длъжни да продължат борбата с COVID-19 чрез непрекъсната взаимопомощ и тясно сътрудничество при обмен на успешни практики в лечението. Борисов изтъкна в разговора, че наред с наложените мерки за социално ограничаване трябва да продължи и работата по смекчаване на икономическите последици от пандемията в подкрепа на бизнеса.

Италия регистрира най-слабо увеличение на новите случаи на COVID-19 за денонощие

По време на разговора министър-председателят Борисов запозна колегата си Конте с бързата и успешна реорганизация на дейността на българската индустрия по време на извънредното положение. Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г отбеляза, че наши компании произвеждат защитни облекла, шлемове и маски, които вече са достигнали до медицинския персонал, работещ пряко с пациенти с COVID-19.

„ Българската индустрия произвежда много качествени стоки. В момента се раздават за всички нуждаещи се. Днес дори ще бъдат изпратени 100 защитни облекла в Република Северна Македония “, посочи в разговора българският премиер.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 4673  По 5 евро такса ковид събирал консулът ни в Хага от български жители

По 5 евро такса ковид събирал консулът ни в Хага от български жители  Ступаха юдеи, протестирали против властта

Ступаха юдеи, протестирали против властта  Коронавирус: Защо кубинските лекари рискуват живота си Коронавирус: Защо кубинските лекари рискуват живота си
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР