Министерският съвет одобри допълнителни разходи за 2020г. по бюджета на

...
Министерският съвет одобри допълнителни разходи за 2020г. по бюджета на
Коментари Харесай

Хората на първа линия на COVID-19 ще получат увеличение на заплатите

Министерският съвет одобри допълнителни разходи за 2020г. по бюджета на Министерството на външните работи в размер на 1 500 000 лв. и по бюджета на Министерството на културата в размер на 102 825 лв.

С промените заплатите на служителите в Министерството на външните работи в задгранични представителства и в Националния институт за недвижимо културно наследство могат да бъдат увеличени с до 30%.

По-рано през годината правителството прие повишение с до 30 на 100 на заплатите на служителите в 28 държавни институции, които са натоварени с дейности по овладяване на пандемията и последствията от Covid-19.



Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 14011  Изменя се държавното решение по отношение на договорите за обезпечаване на Remdesivir Изменя се държавното решение по отношение на договорите за обезпечаване на Remdesivir  Деница Сачева обясни схемата за подкрепяне на засегнатите от Коронавирус рецесията

Деница Сачева обясни схемата за подкрепяне на засегнатите от Коронавирус рецесията  Българска академия на науките бие паника за COVID-19. Учените са разтревожени от протичащото се у нас Българска академия на науките бие паника за COVID-19. Учените са разтревожени от протичащото се у нас
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР