Международният валутен фонд (МВФ) предостави на Нигерия заеми за 3,4

...
Международният валутен фонд (МВФ) предостави на Нигерия заеми за 3,4
Коментари Харесай

МВФ отпуска 3,4 милиарда долара на Нигерия за справяне с пандемията

Международният валутен фонд (МВФ) предостави на Нигерия заеми за 3,4 милиарда долара в борбата с последиците от коронавирусната пандемия, обяви днес Фондът, цитиран от ДПА и АФП.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 6632
Западноафриканската страна пострада тежко от рязкото поевтиняване на петрола и отчита значително свиване на брутния вътрешен продукт заради пандемията, изтъква МВФ.

Финансирането на Нигерия е най-големият в историята помощен пакет от МВФ за отделна държава, като целта е да бъде подпомогнато стабилизирането на икономиката и валутата, отбелязва ДПА.

Възползват ли се работодателите от пандемията с COVID-19?

Щом кризата приключи, страната трябва да консолидира отново националния си бюджет, избягвайки прекомерен дълг, предупреди Фондът.

Твърди се, че международната институция все още преговаря за финансова помощ с водещи нововъзникващи икономики като Египет и Южна Африка.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 6632  COVID-19 е умъртвил повече американци, в сравнение с войната във Виетнам COVID-19 е умъртвил повече американци, в сравнение с войната във Виетнам  Затварят в карантина ромския квартал в Брестовица Затварят в карантина ромския квартал в Брестовица  Близо 300 румънски служители на реда са инфектирани с новия ковид Близо 300 румънски служители на реда са инфектирани с новия ковид
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР