Медицински сестри от детските градини и ясли в Сандански станаха

...
Медицински сестри от детските градини и ясли в Сандански станаха
Коментари Харесай

Медицински сестри от детски градини в помощ на болници

Медицински сестри от детските градини и ясли в Сандански станаха доброволци в МБАЛ " Югозападна болница “ и Спешна помощ, предаде БНТ.

Шест медицински сестри ще работят в отделенията на здравното заведение и една в Спешна помощ. Те ще помагат на медиците при грижите за заразени с коронавирус пациенти.

Подобно на други болници в страната в " Югозападна болница " има липса на персонал и медицинските сестри ще бъдат от голяма помощ. От началото на седмицата медицински сестри от детските градини, ясли и училища започнаха временно работа и в звеното на лечебното заведение в Петрич.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 16179  В Чехия отварят магазините и питейните заведения В Чехия отварят магазините и питейните заведения  Проф. Тома Пожарлиев прикани за съблюдаване на ограниченията и грижа за здравето Проф. Тома Пожарлиев прикани за съблюдаване на ограниченията и грижа за здравето  Организация на обединените нации: Редица страни не извършват рекомендациите на СЗО за битка с COVID-19 Организация на обединените нации: Редица страни не извършват рекомендациите на СЗО за битка с COVID-19
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР